Fodbold i Ansager
Modelfoto
Modelfoto
Herre seniorfodbold er godt i gang efter sæsonstart og inviterer til træningskamp lørdag kl. 1300 på Ansager Stadion mod Horne.

Vi startede lørdag d. 15 februar med en omgang let træning inden vi fik serveret en portion varm suppe i klubhuset. Der var 25 spillere til træning, hvilket var flot fremmøde.

Siden har vi trænet hver tirsdag og torsdag, og vi har i gennemsnit været 20 spillere til træning. Personligt har jeg været lidt overrasket over dette store fremmøde, hvilket er meget positivt for klubben. Gennemsnitsalderen er meget lav, hvilket gør der er store udviklingsmuligheder i spillerene. Jeg ser frem til en spændende sæson for både serie 4 og serie 6 og håber at opbakningen til træningen bliver ved med at være så stor. Det gør det både sjovere for mig og for spillere at møde til træning hver gang.

Lørdag d. 1 marts spillede vi træningskamp på udebane mod Velling. Vi vandt kampen 2-1 og fik en god start. Vi havde et hav af store chancer i 1. halvleg og brændte uheldigt et straffe. 1. halvleg var præget af store nerver og efter ca. 30 min. kom vi bagud 1-0 efter en mindre målmandsfejl ved et hjørnespark. Vi var bagud 1-0 ved pausen. Efter en god snak i pausen var det som om nerverne forsvandt. Vi spillede langt bedre i 2. halvleg. Chris Jacobsen udlignede efter flot forarbejde af Janek Olsen, som med et godt dybe løb skabte kaos i Vellings forsvar og lagde bolden til rette for Chris, der lavede tunnel på målmanden. 1-1 stod der helt ind til sidste minut, hvor Nicolaj Bjerrum scorede til 2-1 og gav os sejren.

En god kamp, hvor der blev løbet godt igennem og fightet flot af alle mand.

Vi spiller næste kamp på hjemmebane mod Horne lørdag d. 8 marts kl. 1300. Horne kommer til Ansager med en sejr på 3-2 over Ølgod i deres første træningskamp.

Klubben og jeg håber at få tilskuerstøtte til den første træningskamp på hjemmebane.