torsdag 11 jan 2024 - Ansager
Folmer & Basserne med 50'er og 60'er hits
Årets første musikalske underholdning på Ansager Plejecenter tirsdag d. 16. januar kl. 14-16

Vennekredsen har den store glæde af at invitere alle beboere og gæster ude fra byen til årets første musikalske underholdning på Ansager Plejecenter. Denne gang får vi besøg af den populære gruppe, Folmer & Basserne.

Folmer & Basserne er kendt for at sprede glæde og musikalsk fornøjelse, og de har optrådt med stor succes i hele området. Gruppen består af fem talentfulde mænd, der begyndte deres musikalske rejse sammen som Folmer & Basserne i 2013.

Der er noget for alle i deres repertoire, da de primært fokuserer på sange og melodier fra 50'erne og 60'erne. Du kan forvente at høre gamle hits fra legendariske bands som De Gyldne Løver, Four Jacks, og Tørfisk. Derudover vil der være tid til fællessange, muntre indslag og helt nye numre.

En særlig oplevelse er den nyfortolkede sang "Alle Sømand er glade for piger," som nu bærer titlen "Alle mennesker går hen og bli'r trætte." Denne hjertevarme sang beskriver livet på plejehjemmet og de særlige bånd, der knyttes mellem beboere og plejepersonale.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod Folmer & Basserne og sammen med os nyde en eftermiddag fyldt med musik, smil og fællesskab.

Vi glæder os til at se rigtig mange den 16. januar kl. 14:00 på Ansager Plejecenter.

Med ønsket om et Godt nytår.

Vennekredsen

vist 354 gange